Menu

Subsidies 2017

Waarvoor kunt u in 2017 bij het Arbeidsmarkplatform PO terecht? Welke thema’s staan dit jaar centraal? In het jaarprogramma staan de thema’s en de activiteiten waar het platform zich in 2017 op richt. Het Arbeidsmarktplatform PO werkt langs drie thema’s. Die geven een kader aan de activiteiten, subsidies en financiële tegemoetkomingen van het platform.

Onderdeel van de activiteiten zijn verschillende subsidies, die soms gecombineerd worden met inhoudelijke ondersteuning en uit worden gevoerd in samenwerking met andere partijen. Bijvoorbeeld de projecten VierSlagLeren en Tegemoetkoming studiekosten Onderwijsmasters PO. Hieronder staat een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Bij internationale subsidies staat een overzicht van subsidies die niet verbonden zijn aan het Arbeidsmarktplatform PO en u onafhankelijk van het platform kunt benutten.
 
Lees ook meer over welke thema’s in 2017 centraal staan en bij wie u meer informatie over de activiteiten kunt opvragen. Of bekijk meteen het jaarprogramma.
 

Internationale subsidies

Welke subsidies zijn er bij andere partijen voor het primair onderwijs beschikbaar?

Lees meer

Privacy en cookies. Lees meer.