Menu

Verslag debat over maatschappelijke dynamiek

Maatschappelijke dynamiek laat scholen en onderwijs niet onberoerd. Wat is de maatschappelijke opdracht en hoe houd je die scherp als team? Over deze en andere vragen ging het debat ‘Actuele maatschappelijke ontwikkelingen, de school en het beste onderwijs voor ieder kind’, op 27 januari in De Balie in Amsterdam.

Ga ook het gesprek aan

Bent u nieuwsgierig naar de discussies? En wilt u op uw eigen school ook zo’n gesprek? Lees dan het verslag en bekijk de visuele weerslag van de avond ter inspiratie. Laat u ons weten hoe het gesprek op school is verlopen? En/of welke nieuwe vragen zijn opgekomen? Reacties zijn welkom bij Martine Maes van het Arbeidsmarktplatform PO via m.maes@caop.nl of info@arbeidsmarktplatformpo.nl.

Samen leiding geven

Het debat op 27 januari is een onderdeel van de vijfdelige reeks ‘Samen leiding geven aan schoolontwikkeling’ voor leraren, schoolleiders en bestuurders in zowel het primair als het voortgezet onderwijs. Elk debat heeft een eigen thema. Initiatiefnemers van de debatreeks zijn het Arbeidsmarktplatform PO, Voion en De Balie. Moderator is Felix Rottenberg.

Afsluitend debat: 24 mei

Het afsluitende debat is op 24 mei, van 17.00 – 19.00 uur in De Balie. Dit debat is voor het primair en voortgezet onderwijs samen.

Lees meer over de debatreeks >

Privacy en cookies. Lees meer.