Menu

Save the date: 24 mei slotdebat samen leiding geven

Samen leiding geven: wat vraagt dat van de schoolleiding en lerarenteam? Hoe kunnen ze hierin samenwerken? En hoe neem je je eigen verantwoordelijkheid voor schoolontwikkeling zowel op het niveau van de school, team en als individu? Debatteer mee: op dinsdag 24 mei in De Balie in Amsterdam.

Debatreeks

Om de onderlinge dialoog tussen bestuurders, schoolleiders, leraren en andere geïnteresseerden te stimuleren, organiseren het Arbeidsmarktplatform PO, Voion en De Balie gezamenlijk een debatreeks. In de vier voorgaande debatten zijn verschillende facetten van samen leiding geven aan schoolontwikkeling in primair en voortgezet onderwijs uitgediept. Daarbij ging het om thema’s als vernieuwend leiderschap, maatschappelijke dynamiek, werkdruk, vernieuwing van taakbeleid en onderwijsvernieuwing. De deelnemers hebben concrete handvatten, ideeën en tips uitgewisseld.

Aanmelden

Voor het slotdebat bent u welkom op 24 mei, van 17.00-19.00 uur in De Balie in Amsterdam. Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden via de website van De Balie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de debatreeks? Of kunt u tips gebruiken om zelf de dialoog aan te gaan? Kijk dan op onze website

Privacy en cookies. Lees meer.