Menu

Inspiratiemiddag ‘Innovatieve Pilots Lerarentekort’

Op woensdagmiddag 3 april (van 14.30 – 17.00 uur) vindt de inspiratiemiddag ‘Innovatieve Pilots Lerarentekort’ plaats.

Een bijeenkomst waar scholen en opleidingen uit twaalf pilots hun kennis delen hoe zij op innovatieve wijze aan de slag zijn gegaan om het lerarentekort aan te pakken in hun regio. Zoals het werken met dubbele diplomering waarin studenten in vijf jaar tijd twee bachelors behalen of een vernieuwende wijze van inzet van zij-instromers en herintreders.
Ook ander projecten van het Arbeidsmarktplatform PO die zich (ook zijdelings) richten op het verminderen van het lerarentekort zijn aanwezig om hun opgedane kennis te delen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de regionale transfercentra en aan de projecten die zich richten duurzame inzetbaarheid of de aanpak van werkdruk.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij Speelleercentrum De Wijde Wereld in Uden (Noord-Brabant). Een speelleercentrum met een dagarrangement waarin kinderen onderwijs, opvang, sport en cultuur geïntegreerd aangeboden krijgen. Voorafgaand aan de inspiratiemiddag is het mogelijk deel te nemen aan een rondleiding door het bijzondere gebouw van De Wijde Wereld en in gesprek te gaan met de directeur, leerkrachten en leerlingen.

Laat je ook inspireren en meld je aan!

Privacy en cookies. Lees meer.