Menu

Nieuws

Relatief veel burn-outklachten in po, maar ook veel sociale steun

24 juli 2019 In het primair onderwijs komen burn-outklachten of verzuim relatief veel voor. Ook zeggen werknemers meer dan gemiddeld te maken te hebben met een disbalans tussen werk en privé.

Dialoog nodig om leraren in deeltijdbanen meer uren te laten werken

17 juli 2019 Leraren in deeltijdbanen overhalen om standaard meer uren te werken als oplossing van het lerarentekort vraagt om dialoog, tijd en inspanning.

Extra geld beschikbaar voor regionale aanpak lerarentekort

16 juli 2019 Voor de subsidie regionale aanpak lerarentekort komt 4,5 miljoen euro extra beschikbaar. Zo kan subsidie worden toegekend aan alle goedgekeurde aanvragen die er nog liggen.

Grote belangstelling in financiële sector voor baan in het onderwijs

11 juli 2019 Steeds meer zij-instromers uit de financiële sector maken de overstap naar het onderwijs, ziet Cor van Dam. Hij is betrokken bij het convenant tussen de twee sectoren.

Flink meer onderwijsondersteuners op scholen

11 juli 2019 Aan onderwijsondersteuners in het primair onderwijs is fors gestegen; ook stijgt het aantal vacatures.

Factsheet brengt regionale aanpak lerarentekort in kaart

8 juli 2019 De subsidie regionale aanpak lerarentekort is bedoeld om regionale samenwerking te stimuleren bij de aanpak van het lerarentekort. Benieuwd in welke regio’s subsidieaanvragen zijn toegekend en waarvoor de aanvragers die subsidie willen gebruiken? Of...

Nu ook een werkplanformat op het digitale Platform Werkdruk

19 juni 2019 Zijn de oorzaken van werkdruk op school bekend en besproken in het team? Dan is de tijd rijp voor de aanpak ervan. Om dat effectief te doen, heeft het Arbeidsmarktplatform PO het format werkplan ‘Samen werken aan werkdruk’ ontwikkeld. Dat biedt...
Toon resultaten 1 van 7 van de 890
Eerste < Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 > Laatste

Privacy en cookies. Lees meer.