Menu

Activiteiten 2018

Waarvoor kunt u in 2018 bij het Arbeidsmarkplatform PO terecht? Welke thema’s staan dit jaar centraal? In het jaarprogramma staan de thema’s en de activiteiten waar het platform zich in 2018 op richt. Het Arbeidsmarktplatform PO werkt langs drie thema’s. Die geven een kader aan de activiteiten van het platform. Lees hieronder welke thema’s dat zijn en bij wie u meer informatie over de activiteiten kunt opvragen.

De thema’s in 2018

Er staan in 2018 drie thema’s (programmalijnen) centraal:

1. Arbeidsmarktvraagstukken

De activiteiten onder deze programmalijn zijn gericht op het vinden van antwoorden en zoeken naar oplossingen voor arbeidsmarktvraagstukken zoals de personele tekorten en de vervangingsvraag naar leerkrachten. Oplossingen zijn gericht op het inzicht bieden in cijfers, bevorderen van regionale samenwerking of het bijdragen aan een positief imago van de sector.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Simone Hoogenboom, S.Hoogenboom@caop.nl, 06-22 61 42 99

2. Professionele werkomgeving

Wat is een professionele werkomgeving en wat betekent dat voor de schoolorganisatie, teams en individuen? Hoe behoudt en vergroot u het werkplezier? Met deze programmalijn bevordert het Arbeidsmarktplatform PO de  professionele werkomgeving.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Rebecca Schoon: r.schoon@caop.nl, 06-23 26 99 01

3. Kenniscentrum

Bent u zoek  naar regionale arbeidsmarktgegevens? Of naar vergelijkend onderzoek zoals tussen het loongebouw in het po en de marktsector? Het Arbeidsmarktplatform PO onderzoekt, verbindt en maakt relevante kennis over de onderwijsarbeidsmarkt en toegankelijk voor het primair onderwijs.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Henny Steenbergen: h.steenbergen@caop.nl, 06-22 71 98 13

Privacy en cookies. Lees meer.